Fraser en Vitesse ambitieus: "Onszelf extra druk opleggen"

17 augustus 2017, 16:02

Vitesse kende een goede start van de competitie. Promovendus NAC Breda werd in eigen huis met 4-1 verslagen. Vrijdagavond wacht voor de Arnhemmers de eerste uitwedstrijd tegen Roda JC. Henk Fraser hoopt dat Vitesse zichzelf dit seizoen kan overtreffen en dan zullen er tegen de Kerkraders dus drie punten gepakt moeten worden.

"We hebben een eerste stapje gezet. Maar we zullen nog veel moeten laten zien om onze ambities waar te maken", zegt Fraser op het clubkanaal van Vitesse. De start van Roda JC verliep wat minder goed. De Limburgers gingen met 4-2 onderuit tegen PEC Zwolle. "Roda heeft een wisselende indruk op me gemaakt. De eerste helft was wel aardig, de manier waarop ze druk zetten en dreigend waren vanuit de counter. In de tweede helft stortte dat een beetje in. Ze hebben, net als wij, verbeterpunten."

Fraser stelt dat Vitesse zonder meer voor de drie punten gaat. "Als Vitesse moeten we een wedstrijd altijd met dat idee ingaan. Dat is de extra druk die we onszelf moeten opleggen. We willen allemaal beter en hoger en elke wedstrijd drie punten pakken hoort daarbij." Bij de Arnhemmers is Milot Rashica nog een twijfelgeval voor het duel in het Parkstad Limburg Stadion. "Hij heeft wat lichte buikklachten, daarom wilden we hem ook even uit de groep houden. Maar ik verwacht dat hij er morgen weer bij zal zijn", besluit de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen