Overmars: "Er is nog geen akkoord over Sánchez"

17 augustus 2017, 20:35

Volgens verschillende media in Engeland zijn Ajax en Tottenham Hotspur akkoord over een transfer van Davinson Sánchez naar Londen. Marc Overmars, de directeur voetbalzaken van de Amsterdamse club, stelt echter dat er van een deal geen sprake is. Sánchez ontbreekt vanavond (donderdag) bij Ajax in het eerste duel met Rosenborg BK in de laatste voorronde van de Europa League.

"De laatste stand van zaken is dat we nog in gesprek zijn. Er is geen definitieve 'ja' of 'nee'", aldus Overmars voor de camera van Ziggo Sport. Met de berichten in de Engelse media, waarin wordt gesproken over een deal ter waarde van 42 miljoen Britse pond en dat Sánchez al in Londen zou zijn voor de medische keuring, kan de beleidsmaker van Ajax niets. "Je leest zoveel…maar hij zit honderd meter hier vandaan in een hotel. Dus hij is niet daar voor een keuring."

Op de vraag waarom Sánchez niet speelt tegen Rosenborg, antwoordt Overmars: "De trainer wil een speler die honderd procent gemotiveerd is en de wedstrijd echt wil winnen. Wij denken niet dat hij dat nu heeft", legt Overmars uit. "Waarom hij de afgelopen dagen dan wel meetrainde? In 24 uur kan er veel veranderen."

Tottenham Hotspur is de enige club die concreet is voor Sánchez, al wil Overmars geen naam noemen. "Voor Sánchez zijn er geen andere clubs", stelt hij. Is die club Tottenham? Overmars: "Er is één club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen