Ziyech: "Denk niet dat jullie de afstanden die ik loop ontvangen"

20 augustus 2017, 18:10

Bij drie van de vier goals van Ajax in de competitie was Hakim Ziyech direct betrokken met een assist of een doelpunt. Toch vroeg FOX Sports na afloop van de 3-1 zege op FC Groningen naar zijn inzet voor de ploeg, al ging dat vooral nog om de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg van afgelopen donderdag.

"Ik weet niet of jullie de afstanden die ik loop binnen krijgen. Ik denk het niet, want dan zouden jullie wel één of twee keer nadenken voordat je kritiek geeft", zo luidde het antwoord van de middenvelder. "Ik denk ook dat jij je woorden terugneemt als je die ziet."

"Ik probeer elke wedstrijd mijn ding te doen, zowel aanvallend als verdedigend", zo ging Ziyech verder. "Het lijkt nu alsof jullie alleen de dingen zien die ik niet goed doe. Jullie zoeken commotie. Dat mogen jullie best doen van mij, daar trek ik me niets van aan."

Toch beseft Ziyech ook dat hij nog niet zijn allerbeste vorm te pakken heeft. "Maar het gaat de goede kant op. Er kunnen nog genoeg dingen beter, zo was ik af en toe nog wat slordig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen