Inter en sterk vernieuwd Milan winnen ruim, Lazio morst

20 augustus 2017, 22:45

De wijzigingen lijken AC Milan vooralsnog goed te hebben gedaan. Tijdens de seizoensoverture werd er zonder problemen gewonnen op bezoek bij Crotone (0-3). Ook Internazionale kende een prima start door Fiorentina met 3-0 aan de kant te zetten. SS Lazio blameerde zich daarentegen door thuis niet van promovendus SPAL 2013 te winnen.

Crotone - AC Milan 0-3

AC Milan kende een droomstart, ook met dank aan Crotone. Al in de vijfde minuut werd Federico Ceccherini met rood van het veld gestuurd, waarna vanaf elf meter voor de 0-1 zorgde. Daarna ging het hard, want Patrick Cutrone en Suso tilden met allebei een goal en een assist de stand binnen 25 minuten naar 0-3. Daarna ging de scoringsdrift van de Milanezen al snel liggen, waardoor Crotone een oorwassing op de eerste speelronde bespaard bleef.

Internazionale - Fiorentina 3-0

Ook Internazionale kende een droomstart dankzij een vroege strafschop. Mauro Icardi ging achter de bal staan en faalde niet vanaf de penaltystip. Zijn tweede treffer was een stuk knapper. Hij timede perfect bij een voorzet van Ivan Perisic en verlengde de bal met het hoofd tot in de verre hoek. Internazional verzuimde Fiorentina vervolgens verder te pijnigen. Pas in de laatste twintig minuten werd er weer doorgedrukt. Eerst miste Roberto Gagliardini nog een enorme kans, maar vervolgens gaf Perisic alsnog de definitieve nekslag.  

SS Lazio - SPAL 2013 0-0

Zonder de waarschijnlijk naar Southampton vertrekkende Wesley Hoedt, maar met Stefan de Vrij begon Lazio aan het nieuwe seizoen. Tegen de promovendus was het verreweg de betere, maar het had moeite om de kansen om te zetten in doelpunten. Daarin was een glansrol weggelegd voor doelman Afred Gomis, die keer op keer kordaat ingreep en zo direct zorgde voor de eerste stunt van het seizoen.

Overige uitslagen:

Bologna - Torino 1-1

Sampdoria - Benevento 2-1

Sassuolo - Genoa 0-0

Udinese - Chievo 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen