Hoofdrol Neymar bij zege tien man PSG op Toulouse

20 augustus 2017, 22:57

Neymar heeft ook tijdens zijn eerste thuiswedstrijd voor Paris Saint-Germain laten zien van enorme waarde te zijn. Met twee goals en twee assists eiste de aanvaller - ondanks een rode kaart voor ploeggenoot Marco Verratti - een hoofdrol op tijdens de 6-2 overwinning op Toulouse.

Er werd in Parijs vooral gekeken naar de nieuwe aanwinst Neymar, die zijn eerste thuiswedstrijd speelde. Maar het was een kersverse aanwinst van de bezoekers die de score opende. De van Bournemouth gehuurde Max-Alain Gradel zette zijn ploeg na ruim een kwartier brutaal op voorsprong. Neymar trok PSG daarna echter over het dode punt heen. Eerst scoorde hij zelf en vervolgens bediende hij Adrien Rabiot.

Toch leek de thuisploeg het lastig te gaan krijgen, want in de tweede helft kreeg Verratti zijn tweede gele kaart. Wat volgde was een knotsgek slotkwartier. Eerst maakte Edinson Cavani vanaf de strafschopstip 3-1. Daarop bracht Christopher Jullien bijna onmiddelijk de spanning terug met de 3-2. Uiteindelijk tekende Javier Pastore voor de 4-2, waarna de thuisploeg via Layvin Kurzawa op aangeven van Neymar en een treffer van de steraankoop zelf nog wegliep tot 6-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen