Larsson tekent voor vier jaar: "Alle posities dubbel bezet"

21 augustus 2017, 13:38   Bijgewerkt: 21 augustus 2017, 15:09

Sam Larsson mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De 24-jarige vleugelaanvaller heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan de Rotterdamse topclub, die hem heeft overgenomen van sc Heerenveen. Samba Sam is reed medisch gekeurd en heeft zijn handtekening al gezet in De Kuip.

Larsson heeft het rugnummer 11 gekregen bij Feyenoord, dat zeer tevreden is met de komst van de Scandinaviër. "Sam is een welkome versterking, die onze selectie compleet maakt. Met zijn komst zijn nu alle posities dubbel bezet binnen onze spelersgroep", zegt technisch manager Martin van Geel op de clubwebsite. "Sam heeft specifieke kwaliteiten en is daardoor van toegevoegde waarde voor onze selectie. Hij is een ander type buitenspeler dan de buitenspelers die we al hadden. Dat biedt onze hoofdtrainer extra mogelijkheden."

Sinds de zomer van 2014 bivakkeert Larsson in Nederland. Heerenveen nam hem destijds over van IFK Göteborg. De linksbuiten kwam in Friese dienst tot 86 optredens in de Eredivisie, waarin hij 23 keer wist te scoren. Na een teleurstellende tweede helft van het afgelopen seizoen kwam Larsson deze jaargang wegens alle transferperikelen nog niet in actie voor Heerenveen.

Larsson werd eerst ook in verband gebracht met Celta de Vigo, de club waar zijn landgenoot John Guidetti nu speelt. Deze oud-Feyenoord heet Larsson met een videoboodschap welkom in Rotterdam-Zuid:

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen