Goed en slecht nieuws bij Cambuur, NEC test El Idrissi

21 augustus 2017, 15:49

SC Cambuur heeft op deze maandag goed en slecht nieuws te vermelden. De Leeuwardse eerstedivisionist heeft Sai van Wermeskerken overgenomen van FC Dordrecht, maar heeft ook te horen gekregen dat Marvin Peersman een forse schorsing gekregen heeft na zijn harde overtreding tegen Jong Ajax.

Van Wermeskerken is een in Maatstricht geboren Japanner, die via de jeugd van Yatsugatake Hokuto en Ventforet Kofu in Japan bij FC Dordrecht terechtkwam. De verdediger was de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde bij FC Dordrecht.

Van Wermeskerken zal de komende wedstrijden, tegen De Graafschap, FC Volendam en Jong FC Utrecht, nog niet samenspelen met Peersman. De verdediger is voor vier wedstrijden geschorst (waarvan één voorwaardelijk) na zijn harde overtreding jegens Mateo Cassierra in de met 1-2 verloren Jupiler League-wedstrijd tegen Jong Ajax. Cambuur heeft het schikkingsvoorstel al geaccepteerd, waardoor de schorsing definitief is.

El Idrissi naar NEC?

Adham El Idrissi is ondertussen op proef bij NEC, zo meldt de Nijmeegse club via de officiële kanalen. De aanvaller probeerde eerder dit seizoen tevergeefs een contract bij PEC Zwolle te verdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen