Koeman blijft na punt bij Man City roepen om aanwinsten

22 augustus 2017, 07:44   Bijgewerkt: 22 augustus 2017, 10:47

Ronald Koeman wist maandagavond een punt te pakken in het Etihad Stadium van Manchester City, maar de manager van Everton blijft benadrukken dat hij hoopt dat zijn club nog niet uitgewinkeld is op de transfermarkt. Hij hoopt de selectie nog met extra kwaliteit te kunnen injecteren voordat de markt sluit op 1 september.

Everton smeet deze zomer al met miljoenen om de komst van Wayne Rooney, Gylfi Sigurdsson, Micheal Keane, Jordan Pickford, Davy Klaassen, Sandro Ramirez en Cuco Martina mogelijk te maken, maar na de 1-1 tegen Manchester City sprak Koeman tegenover Sky Sports de wens voor nog meer versterkingen uit. De Nederlander hoopt nog een verdediger en een aanvaller te verwelkomen op Goodison Park.

"We zoeken een linksbenige centrumverdediger, wellicht een back-up voor Leighton Baines. Door de blessure van Funes Mori hebben we verder geen linkspoten meer over in de verdediging. In de aanval hebben we met Dominic Calvert-Lewin en Ramirez genoeg kwaliteit rondlopen, maar de spoeling is wel dun. Als we een volgende stap willen zetten, dan moeten we ook nog een spits aan boord halen", aldus Koeman.

Everton kwam dankzij Rooney met 0-1 voor bij Man City, dat zich na een rode kaart voor Kyle Walker met tien man terug knokte. Raheem Sterling maakte de 1-1, voordat ook Morgan Schneiderlin namens Everton nog rood kreeg in de slotfase. "Dat maakt ons toch wel teleurgesteld", zegt Koeman, die Rooney zijn 200ste Premier League-goal zag maken. "Tegen Stoke steeg hij in geslepenheid al boven de rest uit en nu was hij weer ontzettend belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen