'Negen-en-een-half' Brands na Turks verblijf naar Almere

22 augustus 2017, 12:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kevin Brands is teruggekeerd op de Nederlandse velden. De 29-jarige middenvelder annex aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen bij Almere City FC. De club uit Flevoland neemt de speler over van het Turkse Samsunspor.

Brands speelde aan half jaar in Turkije, waar hij in acht duels twee keer tot scoren kwam, maar keert dus alweer terug in Nederland. De oud-speler van onder meer Go Ahead Eagles, NAC Breda, Willem II, FC Volendam, SC Cambuur en Telstar heeft niet voor niets voor Almere City gekozen, zo geeft hij aan op de website van zijn nieuwe club. "Ik vind dat Almere City FC een goede ploeg heeft. Dat is ook een van de redenen dat ik voor deze club gekozen heb. Er zit potentie in de groep en ik vind dat wij gewoon voor een plek bij de eerste vijf moeten gaan."

Brands omschrijft zichzelf als een 'negen-en-een-half'. "Ik kan zowel in de spits uit de voeten als net daarachter. Het is mijn taak om doelpunten te maken en assists te leveren", aldus Brands. John Bes, de algemeen directeur van Almere City, is verheugd met de komst van de aanvallende aanwinst. "Met Kevin halen we de gewenste versterking binnen. Hij brengt doelpunten, gif en ervaring met zich mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen