NAC beloont jeugdspeler Klomp met driejarig contract

23 augustus 2017, 00:32

Daan Klomp heeft een driejarig contract getekend bij NAC Breda, zo meldt de club dinsdag via de officiële kanalen. Het betreft het eerste contract voor de verdediger afkomstig uit eigen jeugdopleiding. Het talent wordt daarnaast overgeheveld van O19 naar het eerste elftal.

NAC liet in de zomer vijf talenten aansluiten bij het eerste, waarvan de meesten op amateurbasis. Klomp was één van de spelers die in de voorbereiding aansloot bij de selectie van Stijn Vreven en maakte zoveel indruk op de technische staf dat de club besloot hem een contract tot medio 2020 aan te bieden.

De 19-jarige verdediger is blij met het vertrouwen van de club. "Dit wordt mijn vierde jaar bij NAC. Ik heb hier drie jaar keihard voor gewerkt. Dan is het mooi om op deze manier beloond te worden. De komende drie jaar is het voor mij het beste om speelminuten te maken. In de Eredivisie weet ik nog niet of dat reëel is, hoewel ik daar natuurlijk keihard aan ga werken. Ik wil zo snel mogelijk aanhaken bij de twee centrale verdediger die er nu staan", laat Klomp weten via de clubkanalen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen