Sneijder en Balotelli nog niet topfit: "Voor Wesley logisch"

23 augustus 2017, 08:29

Nadat OGC Nice Ajax uit de voorrondes van de Champions League knikkerde, heeft de Franse club in de play-offs van het miljardenbal haar meerdere moeten erkennen in Napoli. Met Wesley Sneijder en Mario Balotteli in de basis werd het dinsdagavond 0-2 tegen de Italianen, die de eerste wedstrijd ook al met deze cijfers wisten te winnen. Lucien Favre is realistisch.

"Napoli was te sterk voor ons. We wisten direct na de loting al dat het zwaar zou worden en dat is zo gebleken. Het is een ijzersterk team met een interessante speelwijze, een goede organisatie en technische, fysieke en tactische kwaliteiten. Het was te lastig voor ons. Tegen Ajax was het ook al moeilijk, maar tegen hen speelden we nog wat beter als team", concludeert Favre na de dubbele nederlaag tegen de Italiaanse ploeg. "We moeten nu naar de Europa League, die ook lastig voor ons zal worden.

Sneijder en Balotelli stonden voor het eerst samen aan de aftrap bij Nice, maar zitten nog niet op honderd procent fitheid. "Bij Sneijder is dat natuurlijk logisch. Hij heeft het goed gedaan tegen Guingamp, maar deze wedstrijd kwam wat te vroeg voor hem. Mario was er niet echt met zijn hoofd bij, ik had hem er eigenlijk eerder af moeten halen", stelt Favre.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen