Elia speelt geen CL-voetbal, maar mag trots zijn op start

23 augustus 2017, 11:11

Eljero Elia is de sterke lijn van het einde van afgelopen seizoen bij Feyenoord aan het doortrekken bij Istanbul Basaksehir. Na zes wedstrijden is er niets anders mogelijk dan concluderen dat de 30-jarige flankenflitser uitstekend begonnen is aan zijn Turkse avontuur. Na zes duels staat de doelpuntenteller al op vier. Mooi voor Elia, maar het leverde geen Champions League-voetbal op.

Elia was dinsdagavond andermaal trefzeker namens Istanbul Basaksehir, dat zich ondanks een 2-2 gelijkspel bij Sevilla niet wist te plaatsen voor de poulefase van de Champions League. "Maar we moeten trots zijn op onze prestatie", zegt Elia tegen het Turkse Sözcü Skor. De man uit Voorburg scoorde ook al in de heenwedstrijd tegen Sevilla, die wel met 1-2 verloren werd.

"Sevilla is een goede ploeg. We hebben ons best gedaan, maar we beseften soms niet echt dat we echt kans maakten om door te gaan. In de eerste helft waren we uitstekend, maar in de tweede helft was er sprake van wat vermoeidheid", aldus Elia. "Als Emre die bal gescoord had was het misschien anders afgelopen, maar we zijn trots op wat we hebben laten zien. Het was een goede wedstrijd en nu gaan we proberen om de lijn door te trekken in de Europa League-groepsfase."

Elia was naast zijn twee goals tegen Sevilla ook trefzeker tegen Bursaspor en Club Brugge, de club die Istanbul Basaksehir versloeg in de derde voorronde van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen