Pereiro in Uruguay-selectie, Armenteros weer opgeroepen

23 augustus 2017, 15:24

Gastón Pereiro mag hopen op zijn debuut in de nationale ploeg van Uruguay. De aanvaller van PSV is voor de eerste keer in zijn carrière opgeroepen door bondscoach Oscar Tabárez. De Uruguayanen bereiden zich voor op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Argentinië (31 augustus) en Paraguay (5 september).

De 22-jarige Pereiro was al jeugdinternational, maar is nu voor het eerst opgeroepen voor het 'grote' Uruguay. De aanvaller begon, met een doelpunt tegen AZ (3-2 winst), aardig aan het nieuwe seizoen van PSV. Pereiro zal niet samenspelen met Luis Suárez, aangezien de aanvaller van FC Barcelona door een blessure in het Uruguayaanse keurkorps ontbreekt. Oud-Ajacied Nicolas Lodeiro is wel van de partij.

Armenteros

Ondertussen heeft Samuel Armenteros weer een uitnodiging gekregen voor de nationale ploeg van Zweden, die zich voorbereidt op de duels met Bulgarije en Zwitserland in de WK-kwalificatiepoule van Nederland. Armenteros, die de eerste twee wedstrijden van Heracles Almelo miste wegens liesklachten, kende in juni een uiterst geslaagd debuut voor de Zweedse ploeg, met een doelpunt tegen Noorwegen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen