Ajax sprak met Siem de Jong: "Wat ons betreft komt hij"

23 augustus 2017, 19:09   Bijgewerkt: 24 augustus 2017, 00:04

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel van Ajax met Rosenborg BK ging het niet veel over de wedstrijd, maar voornamelijk over transfergeruchten. Zo ging Marcel Keizer in op de mogelijke komst van Siem de Jong en sprak hij over het bod van vijftig miljoen euro op Kasper Dolberg.

Keizer bevestigt dat Ajax inderdaad met De Jong sprak, maar een terugkeer is nog allerminst zeker. "Ik weet niet of hij komt. Hij is een oud-Ajacied dus makkelijk in te passen. We hebben een informatief gesprek met hem gehad. Maar meer is er nog niet gebeurd. Wat ons betreft komt hij. Ik denk alleen niet dat het makkelijk zal zijn om hem hierheen te halen vanuit Engeland."

Daarnaast gaat het gerucht dat AS Monaco een bod van vijftig miljoen euro heeft gedaan op Dolberg. "Dat heb ik ook gehoord. Ik heb er nog niet met Dolberg over gesproken. Misschien doe ik dat straks op het trainingsveld of donderdag", reageert Keizer, die niet denkt dat er eenzelfde situatie als met Davinson Sánchez gaat volgen. "Ik verwacht dat hij heel stoïcijns is en gewoon kan spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen