Ajax heeft defensie op orde: "Die kans is vrij groot"

24 augustus 2017, 11:11

Het lijkt erop dat Ajax de verdediging op orde heeft. Dat heeft directeur spelersbeleid Marc Overmars laten weten na de presentatie van

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber, die donderdag zijn transfer naar Amsterdam afrondde en voor vier jaar tekende.

"Die kans is vrij groot", reageert Overmars tegenover Ajax TV of de verdediging rond is. "Onze andere Colombiaanse verdediger (Luis Manuel Orejuela, red.) sluit vrijdag ook aan. Wöber hebben we erbij, en Sinkgraven staat ook weer op het veld. Hopelijk is hij snel terug. Dan is de concurrentie er en mogen de spelers het uitvechten."

Wöber is gehaald als opvolger van de naar Tottenham Hotspur vertrokken Davinson Sánchez. "Het is niet makkelijk om hem te vervangen. Sánchez kwam zelf ook als onbekende in zo'n situatie. Hij heeft het fantastisch gedaan. Dat scenario zou heel erg mooi zijn, maar je kunt niet altijd geluk hebben. Wöber is in ieder geval een intelligente voetballer, die vooruit wil spelen. Daarbij is hij leergierig en dat is een belangrijke eigenschap."

Twee maanden geleden was Wöber al in Amsterdam, maar ketste een transfer af. Het vertrek van Sánchez veranderde de zaak voor de Oostenrijker. "We hebben opnieuw gesproken. Daarna heb ik heel wat nachten wakker gelegen, omdat ik na moest denken over mijn toekomst", zegt Wöber. "Het is een grote stap om Oostenrijk te verlaten voor Amsterdam. Ik ga voor het eerst op mezelf wonen. Ik kijk uit naar de eerste dagen hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen