Langeler: "Niet op knieën om Bazoer bij Jong Oranje te halen"

25 augustus 2017, 17:37

Riechedly Bazoer is een opvallende naam die ontbreekt in de selectie van Jong Oranje voor de komende twee EK-kwalificatiewedstrijden. Bondscoach Art Langeler heeft de middenvelder van VfL Wolfsburg gepasseerd, omdat hij eerder afzegde voor een oefenperiode.

"Is hij de belangrijkste naam die ontbreekt? Jaïro Riedewald is er ook niet bij, omdat hij geblesseerd is", reageert Langeler tegenover FOX Sports. "Bazoer is er nu niet bij, omdat hij een maand terug ervoor koos niet bij een trainingsweek te zijn. Een groot gedeelte van deze groep heeft toen veel kunnen doen en kunnen trainen.

Langeler vervolgt: "Ik ben van de insteek dat je heel graag voor een team van Nederland moet willen spelen. Als je afzegt zijn we even goede vrienden, maar ga ik niet op mijn knieën liggen om mijn best te doen om hem er weer bij te halen."

De deur voor de oud-Ajacied blijft wel op een kier staan. "Ik ben voornemens om na deze interlandperiode contact met hem op te nemen, of dat ik naar hem toe ga. Ik maak sowieso een ronde langs de buitenlandse clubs waar potentiële spelers voor Nederland spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen