Van den Brom: "Of ik iets verander? Die kans zit er wel in, ja"

25 augustus 2017, 23:52

John van den Brom kondigt veranderingen aan in de basiself van AZ. De Alkmaarders maken zich op voor subtopper van zaterdag op bezoek bij Vitesse, die hun komende opponent als voorbeeld zien. De ploegen trappen om 18.30 uur af.

Van den Brom: "Vitesse gaat niet voor eigen goal hangen"

"Of ik iets verander? Die kans zit er wel in, ja. Maar dat gaan we als staf nog even met elkaar bespreken", zegt Van den Brom op de website van AZ. De oefenmeester van de Noord-Hollanders rekent op een leuke en open wedstrijd in de Gelredome. "Tegen ADO speelden we moeizamer omdat we weinig ruimte kregen. Maar Vitesse gaat thuis zeker niet voor de eigen goal hangen. De twee competitiewedstrijden die ze gespeeld hebben, waren leuk om naar te kijken."

Fraser: "In veel facetten zien wij AZ als voorbeeld"

Zijn collega Henk Fraser vindt Vitesse en AZ aan elkaar gewaagd. "In vele facetten zien wij AZ als voorbeeld, onder meer op het gebied van de prestaties in de afgelopen jaren. Zij presteren al heel wat jaren stabiel. Daar ligt voor Vitesse een mooie uitdaging, om die volgende stap ook te maken", aldus Fraser op het digitale thuis van de Arnhemmers.

Vitesse en AZ zijn concurrenten van elkaar in de subtop van de Eredivisie. Van een eerste test wil Fraser echter niet spreken. "Daarmee zou je de andere ploegen te kort doen. Daarbij zie je ook dit seizoen al weer verrassingen. Heracles Almelo die van Ajax wint bijvoorbeeld. Het is dus geen vanzelfsprekendheid dat we hebben gewonnen van NAC Breda en Roda JC. Dat zijn gewoon goede prestaties, waarbij we in grote delen van de wedstrijd goed voetbal hebben laten zien."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen