Paal breekt door: "Dit zijn de weken van mijn leven"

26 augustus 2017, 11:38

Wie voorafgaand aan het seizoen had gezegd dat Kenneth Paal al na twee speelronden basisspeler zou zijn bij PSV, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Toch is de twintigjarige verdediger momenteel de eerste keus als linksback. Het talent leeft zijn droom.

Tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen AZ verving Paal al vroeg in de wedstrijd de ongelukkige Joshua Brenet, waarna hij tegen NAC Breda de negentig minuten vol speelde. "Dit zijn wel de weken van mijn leven inderdaad", lacht Paal in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Tegen AZ kwam de linksback al na een halfuur binnen de lijnen voor Brenet, die zodoende een pijnlijk moment kende. "Joshua is een vriend van me en natuurlijk vond ik het hartstikke rot voor hem. Aan de andere kant gunt hij het me ook", vertelt Paal. "We zijn allebei prof en weten hoe het werkt. Ik vind het echt te prijzen hoe hij me de laatste twee weken gesteund heeft. Een ander zou misschien wel vervelend gaan doen in deze situatie, maar zo is hij helemaal niet. Zoiets zit niet in ons denk ik. Velen kunnen een voorbeeld aan Joshua nemen. Ook voor hem komen er ongetwijfeld weer tijden dat de trainer hem nodig heeft. Tegenslag hoort soms bij voetbal, het gaat erom hoe je ermee omgaat."

?Zondagmiddag speelt PSV thuis tegen Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen