Nainggolan stopt toch niet: "Ben enkel teleurgesteld"

26 augustus 2017, 13:17

Het was opmerkelijk nieuws op deze zaterdag: Radja Nainggolan liet in Belgische media weten dat hij per direct stopt als international van België. De middenvelder van AS Roma werd vrijdag door bondscoach Roberto Martínez buiten de selectie gelaten en dat was voor Nainggolan de druppel. Ondanks zijn teksten heeft de Belg nu echter zijn mening bijgedraaid, aangezien hij toch niet is gestopt bij de nationale ploeg.

Dat laat hij weten op Twitter. "Als er iets officieel gezegd zal worden zul je het wel van mij horen. Ik ben enkel teleurgesteld. Ik heb helemaal niets beslist", laat de middenvelder van Roma weten. Zijn teksten in Het Nieuwsblad waren desondanks niet mals. Nainggolan kan niet overweg met Martínez, de huidige keuzeheer van België.

"Ja, ik stop. Dit heeft geen zin meer", valt te lezen in zijn interview. "Hij roept Youri Tielemans op die op de bank zit en wekelijks maar enkele minuten speelt bij Monaco. Bij zijn aanstelling zegt hij dat de Rode Duivels in topcompetities moeten spelen. Nu Witsel in China speelt, is dat plotseling niet meer aan de orde. Op zich allemaal niet erg maar ik moet daar dan voor opdraaien? Nee, laat maar dan. Zo ga ik niet verder. Ik stop ermee. Ik ben 29 jaar en ik laat me niet meer van hier naar ginder sturen. Spijtig maar het is zo."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen