Manchester United zet perfecte competitiestart door

26 augustus 2017, 20:40

Manchester United blijft foutloos in de Premier League. In de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen werd Leicester City op Old Trafford met 2-0 geklopt. The Foxes moesten in de laatste twintig buigen voor de ploeg van José Mourinho.

Kasper Schmeichel hield Leicester lang in de race. Hij had een mooie redding in huis op een schot van Juan Mata. In de tweede helft keerde de doelman van Leicester een strafschop van Romelu Lukaku. Schmeichel moest zich twintig minuten alsnog gewonnen geven. Invaller Marcus Rashford - hij stond koud in het veld - schoot een hoekschop van Henrikh Mkhitaryan binnen.

Marouane Fellaini besliste het duel. De Belg zette zijn knie tegen een schot van Rashford aan. Ook al leek dat in buitenspelpositie te gebeuren, de 2-0 stand bleef op het scorebord staan. Dankzij de zege staat United bovenaan in de Premier League. West Bromwich is zondag de enige ploeg die op gelijke hoogte kan komen.