De Guzman: "Verwacht belangrijk te zijn voor Frankfurt"

27 augustus 2017, 13:17

Jonathan de Guzman maakte deze zomer de overstap naar Duitsland. Met Eintracht Frankfurt verloor hij zaterdag met 0-1 van VfL Wolfsburg, maar desondanks heeft de middenvelder vertrouwen in het seizoen met zijn nieuwe club. Ook zichzelf legt hij hoge verwachtingen op.

De Guzman stelt na afloop van de wedstrijd dat Eintracht Frankfurt minimaal een punt verdiend had. "We kregen heel veel kansen. Dat is een positief punt, maar in eigen huis met steun van je supporters kun je zo'n wedstrijd eigenlijk niet verliezen", zegt de Nederlander in gesprek met FOX Sports. "Zelf had ik ook twee goede kansen die er wel in hadden gemoeten. Daar baal ik enorm van."

Na een niet al te succesvolle periode bij Napoli, waarin hij tweemaal werd verhuurd, kijkt De Guzman uit naar zijn eerste seizoen in de Bundesliga. "Ik verwacht belangrijk te kunnen zijn voor dit team. We hebben een goede voorbereiding gehad en ik ben blij dat ik hier al vanaf het begin ben. Ik voel me al echt thuis. Ik denk zeker dat we, als we de kansen afmaken, zeker een goed seizoen kunnen draaien", stelt de Nederlander. "Ik ben er klaar voor om een leidende rol te kunnen gaan vervullen in dit team. Ik ben ook één oudste en meest ervaren spelers in deze groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen