Keizer verwacht dat Dolberg blijft: "Dat zou het beste zijn"

27 augustus 2017, 14:47

Bij Ajax is het niet de leukste periode om als trainer aan het roer te staan. Er is opnieuw een kleine crisis in Amsterdam en daarnaast is er ook nog de angst voor leegloop na het mislopen van Europees voetbal. Trainer Marcel Keizer blijft er desondanks rustig onder.

Zonder Europees voetbal moet Ajax misschien wel vrezen voor een vertrek van Kasper Dolberg of Hakim Ziyech. Beide spelers werden al met andere clubs in verband gebracht. "Ik hoop dat ze blijven, dat zou het allerbeste zijn voor Ajax. Ik denk ook dat Dolberg gewoon blijft. Maar dat zei ik ook over Davinson Sánchez", stelt Keizer in gesprek met de NOS.

Er is vooral vanuit de supporters veel kritiek op het aankoopbeleid van Ajax. De selectie zou niet op tijd op orde zijn. "Natuurlijk wil je als trainer je selectie het liefst zo snel mogelijk compleet hebben. Maar zo werkt het in het voetbal nu eenmaal niet", laat de trainer weten aan FOX Sports. Ajax haalde met Luis Orejuela en Maximilian Wöber twee verdedigers. "Het zijn goede jongens. Ze hebben deze week voor het eerst meegetraind. Natuurlijk moeten ze zich nog aanpassen aan bepaalde dingen. Daar moeten we ze dan ook de tijd voor geven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen