Van Bronckhorst: "Na tien minuten alles onder controle"

27 augustus 2017, 16:03

Giovanni van Bronckhorst kan tevreden zijn met de prestatie van Feyenoord tegen Willem II. In de eigen Kuip werd eenvoudig met 5-0 gewonnen. Voor de trainer was het al snel duidelijk dat zijn ploeg opnieuw drie punten binnen zou gaan halen.

"We beslissen de wedstrijd eigenlijk al in het eerste half uur. Dan zit je toch wat makkelijker op de bank", zijn de eerste woorden van Van Bronckhorst in gesprek met de NOS. Willem II begon in Rotterdam met een 5-3-2-formatie. "We wisten dat Willem II ook met vijf verdedigers kon spelen, maar het was wel heel even wennen. Maar dat hadden we na een minuut of tien wel onder controle. Dan zie je dat je in een kwartier tijd ineens drie keer scoort."

Voor Van Bronckhorst was het aan het begin van de tweede helft wel duidelijk dat de wedstrijd al gespeeld was. "Je ziet dan ook dat Willem II helemaal inzakt. Toen gaven ze nog weinig ruimte weg. Het was voor ons zoeken naar de openingen, maar het is moeilijk tegen een tegenstander die zo inzakt. Maar ik ben tevreden over hoe ze het gedaan hebben", laat de trainer weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen