Van de Looi: "Acht minuten dramatisch verdedigd"

27 augustus 2017, 17:31

Erwin van de Looi, de coach van Willem II, baalt van de manier waarop zijn elftal heeft verdedigd in De Kuip. De Tilburgers verloren zondag de uitwedstrijd tegen landskampioen Feyenoord met 5-0, waardoor ze na drie speeldagen nog puntloos zijn.

"Dit is een behoorlijke uitslag, daar hoeven we niet omheen te draaien. De cijfers zijn duidelijk", aldus Van de Looi bij de NOS. "Hoe gek het ook klinkt, maar we begonnen nog goed aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten gebeurde wat we wilden. Maar daarna hebben we acht minuten dramatisch verdedigd en drie goals weggegeven. Daarna was de partij klaar en moet je zorgen dat je niet wordt afgeschoten."

Met de instelling van zijn spelers was volgens Van de Looi niets mis. "Alle jongens zijn hier met de beste intenties naartoe gekomen. Dus de mentaliteit was niet slecht. Dat bleek ook in het begin, waarin we zelfs een dot van een kans kregen en op 0-1 moesten komen. Het heeft meer met jeugdigheid en het herkennen van momenten te maken", legt hij uit. Van de Looi hoopt dat Willem II de komende dagen nog iets gaat doen op de transfermarkt. "We zijn druk op zoek naar ervaring en power."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen