Zidane verdedigt missers Benzema: "Dit kan gebeuren"

28 augustus 2017, 07:41

Zinedine Zidane, de trainer van Real Madrid, neemt het op voor Karim Benzema. De Franse spits miste zondag in het competitieduel met Valencia een aantal kansen, waaronder twee in de slotfase. Mede daardoor eindigde het treffen in het Estadio Santiago Bernabéu in 2-2.

De Real-fans toonden zich tegen Valencia niet gelukkig met Benzema. "Maar ze kunnen doen wat ze willen", aldus Zidane. "Het belangrijkste is dat hij kansen krijgt. Als hij ze mist, dan is er niets aan de hand. Soms wil de bal er gewoon niet in. Ik zal hem met een glimlach ontvangen. Hij moet blijven werken. Het moeilijkste is om kansen te krijgen. Hij heeft niet gescoord, maar wel keihard gewerkt. Je kan geen kritiek uiten op een speler die kansen mist."

Marco Asensio redde met twee goals het punt voor Real tegen Valencia. "Met het resultaat kunnen we niet tevreden zijn, aangezien we uitstekend hebben gespeeld", vervolgt Zidane. "We hadden meer verdiend, maar je kan niet altijd winnen. Ik ben heel trots op mijn spelers en dat is het voornaamste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen