'Siem de Jong voor drie jaar naar Ajax, gesprek over Nigel'

28 augustus 2017, 09:05

Siem de Jong keert na drie jaar terug bij Ajax, zo meldt De Telegraaf. De krant schrijft dat de 28-jarige middenvelder vandaag (maandag) een contract voor drie seizoenen gaat ondertekenen bij de Amsterdamse club.

De Jong begon zijn profloopbaan bij Ajax en werd met die club vier keer landskampioen. In de zomer van 2014 stapte hij voor 7 miljoen euro over naar Newcastle United, maar mede door blessureleed bleef een doorbraak daar uit. Afgelopen jaargang verhuurde de Engelse formatie De Jong aan PSV, waar hij evenmin was verzekerd van een basisplaats. De Jong kwam namens de Eindhovenaren tot negentien duels in de Eredivisie, waarvan tien als basisspeler, en scoorde daarin zes keer.

Nigel de Jong

Mogelijk keer er deze zomer in de persoon van Nigel de Jong nog een 'De Jong' terug in de Johan Cruijff Arena, meldt De Telegraaf eveneens. Hierover heeft de directie van Ajax maandag overleg. De 32-jarige middenvelder staat op dit moment onder contract bij Galatasaray, maar zou bereid zijn om terug te gaan in salaris voor een comeback naar Ajax. Hij zou het geen probleem vinden om op de bank te starten en met zijn ervaring wil hij de jonge selectie helpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen