Vd Beek positief naar Oranje: "We gaan het redden"

28 augustus 2017, 14:40

Donny van de Beek heeft vertrouwen in de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd die het Nederlands elftal komende donderdag in en tegen Frankrijk speelt. Oranje moet winnen om een serieuze kans te houden op deelname aan het WK 2018 in Rusland.

"We gaan een plan bedenken om de Fransen te bestrijden. Maar we gaan het redden", zegt Van de Beek zelfverzekerd tegenover het Algemeen Dagblad. De middenvelder van Ajax zit voor het eerst in de Nederlandse selectie. "Mijn kans is snel gekomen, de bondscoach was positief over mij in de media en dat geeft natuurlijk vertrouwen."

"Ik heb Advocaat persoonlijk nog niet gesproken, maar dat ik ben uitgenodigd is al prachtig", vervolgt Van de Beek. "Dit is mijn eerste keer bij Oranje, ik moet me gaan voorstellen. Maar de jongens zullen mij ongetwijfeld helpen deze dagen. Donderdagavond zal heel belangrijk worden. Bij het EK in 2008 zat ikzelf in het stadion. Ja, in het oranje gekleed, toen Italië werd verslagen. Nu ben ik er zelf bij en daar heb ik enorm veel zin."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen