'Spelers Palace zetten vraagtekens bij werkwijze De Boer'

28 augustus 2017, 22:54

Frank de Boer heeft zelf ondervonden hoe zwaar het is om manager in de Premier League te zijn. De coach verloor de eerste drie Premier League-wedstrijden met Crystal Palace en kan daardoor nu al op stevige kritiek rekenen in Engeland. Volgens The Daily Telegraph heeft de selectie na de nederlaag tegen Swansea City ook vraagtekens gezet bij de werkwijze van de trainer.

Volgens het dagblad hebben de spelers van de Engelse club intern hun twijfels over de Nederlandse trainer uitgesproken. De selectie zou moeite hebben met de tactiek en de managementstijl van de coach. De Boer opteert bij Palace voor een tactiek met drie verdedigers, waarmee hij meer op balbezit wil spelen met zijn ploeg. Een ervaren speler heeft aan bovengenoemde krant laten weten dat de selectie daar moeite mee heeft.

De Boer tekende in de zomer een contract voor drie seizoenen in Londen, maar bevindt zich nu al in de gevarenzone. Op de openingsspeeldag van de competitie verloor Palace van promovendus Huddersfield Town, waarna nederlagen tegen Liverpool en Swansea City volgden. Zorgelijk voor De Boer is ook dat zijn ploeg nog geen goal gemaakt heeft in dit seizoen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen