Ajax A1 in Youth League gekoppeld aan Hammarby

29 augustus 2017, 14:53

Ajax A1 is in de eerste ronde van de Youth League gekoppeld aan het Zweedse Hammarby. Het eerste treffen staat voor maandag 25 of dinsdag 26 september gepland in Zweden, de return is op dinsdag 17 of woensdag 18 oktober. In de eventuele volgende ronde treft de ploeg van John Heitinga Legia Warschau of het IJslandse Breidablik.

De Amsterdammers bewandelen het zogenaamde Domestic Champions Path van de jeugdversie van de Champions League. Hierin komen de ploegen uit waarvan het eerste team geen landskampioen is geworden. De A1 van Feyenoord speelt gekoppeld aan de hoofdmacht in de poulefase van de Youth League. Omdat de A1 van de hoofdstedelingen kampioen wordt, heeft het wel recht op deelname aan het toernooi.

In de eerste twee rondes van het Domestich Champions Path gaat het telkens om een tweeluik. Een eventueel duel van Ajax met Legia of Breidablik wordt dinsdag 31 oktober of woensdag 1 november gespeeld, de return volgt op De Toekomst op woensdag 22 of donderdag 23 november.

Wanneer Ajax dit overleeft, wordt er een play-offwedstrijd tegen een nummer twee uit de groepsfase van de Youth League gespeeld. Na die tussenronde stromen de overgebleven ploegen in, in de achtste finale. De A1 van Ajax reikte vorig seizoen tot de kwartfinale, waarin Real Madrid te sterk was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen