Kluivert haakt af bij Jong Oranje: "Mijn tijd komt nog"

30 augustus 2017, 10:41

Justin Kluivert had een uitnodiging voor Jong Oranje op zak voor de EK-kwalificatieduels met Engeland en Schotland, maar vanwege een spierblessure moest hij zich afmelden bij trainer Art Langeler. De aanvaller van Ajax liep de kwetsuur vorige week op in het verloren duel met Rosenborg BK in de laatste voorronde van de Europa League.

"Tja, dat is echt pech hebben: opgeroepen voor Jong Oranje, maar geblesseerd", schrijft Kluivert in zijn blog op de officiële website van Ajax. "Heel jammer, maar weet je: mijn moment komt nog wel. Ik heb last van een spierblessure aan mijn been, maar ik ga ervan uit dat ik snel herstel."

Door het verlies tegen Rosenborg kan Ajax zich dit seizoen volledig richten op het nationale voetbal. "Het waren geen makkelijke weken", weet Kluivert. "De uitschakeling in Europa is een bittere pil. Maar we moeten door. Het landskampioenschap is super belangrijk en we willen ook de beker mee naar Amsterdam nemen. We moeten er met zijn allen vol voor gaan om dit seizoen nog te laten slagen."

"Voor sommige jongens is het makkelijker gezegd dan gedaan", vervolgt Kluivert. "Ik heb gelukkig veel aan mijn familie. Ik praat vaak met mijn broers en mijn neef. Die helpen me om de teleurstelling om te tunen naar strijdlust. Ik ben nog jong en er staat nog zo veel te gebeuren. Je kan niet te lang stilstaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen