Vd Kraan directeur bij Den Bosch, Eindhoven haalt spits

31 augustus 2017, 14:13

Paul van der Kraan is de nieuwe algemeen directeur van FC Den Bosch. De bestuurder, die al eerder bij de Jupiler League-club werkzaam was, volgt per 1 september Bert Wernke op. Het betreft in eerste instantie een samenwerking voor zes maanden, waarna een evaluatie zal plaatsvinden.

"Paul is een kundige bestuurder met commerciële kwaliteiten. Hij heeft een gewaardeerd verleden bij de club, is volledig up-to-date en een bekend gezicht binnen het netwerk van FC Den Bosch", aldus RvC-voorzitter Jan-Hein Schouten op de website van FC Den Bosch. "Paul heeft met ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de voetballerij ruimschoots zijn sporen verdiend. We zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet."

Eindhoven

FC Eindhoven heeft aanvaller Joel Thomas overgenomen van FC Oss. De Frans-Ivoriaanse aanvaller heeft zich voor één seizoen verbonden aan de Eindhovenaren. Thomas kwam in het verleden uit voor onder meer Girondins Bordeaux, 1. FC Kaiserslautern en FC Dordrecht. Eerder deze zomer stapte hij nog over naar FC Oss, maar daar verliep de samenwerking niet naar wens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen