Origi naar Wolfsburg, Juve-talenten tekenen in Den Bosch

31 augustus 2017, 16:13

Enkele uren nadat Liverpool middenvelder Alex Oxlade-Chamberlain van Arsenal heeft gekocht, maakt de club melding van een uitgaande transfer. Het betreft de tijdelijke overstap van aanvaller Divock Origi naar VfL Wolfsburg.

Liverpool bevestigt de transfer op de eigen website. Origi kwam dit seizoen pas één keer in actie voor The Reds en gaat nu tijdelijk zijn geluk beproeven bij de club van Andries Jonker. De 22-jarige Belg staat sinds 2014 op de loonlijst op Anfield en speelde tot dusver 77 wedstrijden, waarin hij 21 keer scoorde.

Den Bosch huurt talenten

FC Den Bosch huurt dit seizoen twee spelers van topclub Juventus. Verdediger Erik Mattias Andersson (19) en aanvaller Giorgio Siani (20) komen de selectie van de Jupiler League-club per direct versterkten, tot vreugde van trainer Wil Boessen. "We hebben met Mattias en Giorgio twee talentvolle spelers binnengehaald die een kwaliteitsimpuls geven aan onze selectie. We zijn ervan overtuigd dat beide spelers zich bij FC Den Bosch als opleidingsclub op de juiste wijze verder kunnen ontwikkelen. Mattias is een sterke centrale verdediger, Giorgio kan zowel op het middenveld als op de flanken in de aanval uit de voeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen