Groep B: Portugal en Zwitserland maken geen fout

31 augustus 2017, 22:53

Portugal en Zwitserland zijn hun kwalificatiewedstrijden in poule B probleemloos doorgekomen. De regerend Europees kampioen won donderdag zoals verwacht eenvoudig van de Faeroër Eilanden (5-1). De Zwitsers overtuigden niet tegen Andorra, maar wonnen wel met 3-0

Portugal - Faroër Eilanden 5-1

De Portugezen kwamen met een sterke ploeg voor de dag tegen kleinduimpje Faeroër Eilanden. Onder meer Cristiano Ronaldo stond in de basis. Hij was niet voor het eerst de grote man bij Portugal. Met drie doelpunten, waarvan een strafschop, hielp Ronaldo zijn land aan de ruime overwinning. Rogvi Baldvinsson zorgde met de 2-1 nog wel voor de aansluitingstreffer. Willia Carvalho en Nelson Olivieir maakten de andere goals voor Portugal, dat samen met Zwitserland strijdt om directe plaatsing voor het WK.

Zwitserland - Andorra 3-0

Zwitserland liep pas na een uur weg van Andorra. Haris Seferovic had zijn land in de eerste helft aan een 1-0 voorsprong geholpen. Hij verdubbelde na ruim een uur de voorsprong. Stephan Lichtsteiner maakte niet veel later de derde treffer. Met nog drie wedstrijden voor de boeg gaat het Alpenland aan kop in groep B. Portugal zit Zwitserland met drie punten minder op de hielen. Beide landen treffen elkaar in oktober in de laatste speelronde. In theorie heeft Hongarije, dat Letland met 3-1 versloeg, ook nog een kans. De Hongaren hebben acht punten minder dan Portugal en zijn daarmee volstrekt kansloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen