Dordrecht vindt nieuwe 'td', Buijs kondigt vertrek aan

1 september 2017, 16:22

FC Dordrecht heeft een nieuwe manager technische zaken gevonden. Peter Drijver is aan de Krommedijk de nieuwe verantwoordelijke voor het technisch beleid. Hij is de opvolger van Marco Boogers, die eerder deze zomer zijn functie neerlegde.

"De club wil een herkenbaar technisch beleid voeren met daarin een belangrijke rol voor de jeugdopleiding. Een logisch gevolg daarvan is dat er voor Peter Drijver is gekozen, omdat hij de afgelopen zeventien jaar mede de jeugdopleiding van FC Dordrecht heeft opgezet en geprofessionaliseerd tot een nationaal niveau", meldt FC Dordrecht via de officiële kanalen. "De nieuwe manager technische zaken is eindverantwoordelijk voor het te voeren beleid. Hierin wordt hij ondersteund door een technisch platform van in totaal vijf personen. Dit platform is een afspiegeling van het Dordtse voetbal met veel ervaring en kennis in het voetbal."

Danny Buijs

Voormalig profvoetballer Danny Buijs stopt na dit seizoen als coach van Kozakken Boys. De oud-speler van onder meer FC Groningen en Feyenoord gaat na vier jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Buijs leidde Kozakken Boys afgelopen seizoen naar de tweede plaats in de Tweede Divisie, achter het superieure Jong AZ. "Ik ben de club dankbaar voor de geboden kans om als jonge onervaren trainer te mogen werken bij een mooie club als Kozakken Boys", zegt Buijs op de clubwebsite. "De afgelopen seizoenen waren een geweldige leerschool waarin ik mezelf enorm heb kunnen ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen