Geweldige invalbeurt Lozano levert Mexico WK-ticket op

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 september 2017 – In de Eredivisie legt Hirving Lozano al een behoorlijke scoringsdrift aan de dag en de buitenspeler is dit weekend ook van groot belang geweest voor de nationale ploeg van Mexico. In de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) maakte de speler van PSV de enige treffer tegen Panama, waardoor Mexico zeker is van deelname aan het WK.

Geweldige invalbeurt Lozano levert Mexico WK-ticket op

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mexico stond al bovenaan in de kwalificatiegroep en is dankzij de winst op Panama nu verzekerd van de trip naar Rusland in 2018. Lozano maakte in het duel het verschil en deed dat op fraaie wijze. De speler van PSV kwam in de 51ste minuut in het veld en tekende twee minuten later voor een doelpunt met het hoofd. In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord, waardoor Mexico na Rusland, Brazilië, Iran en Japan het vijfde land is dat aan het WK deelneemt. Oud-PSV'er Andrés Guardado maakte tegen Panama de negentig minuten vol bij Mexico.

In de groep van Mexico sloeg Costa Rica ondertussen een geweldige slag door de Verenigde Staten te verslaan: 0-2. Het gat tussen de nummers twee en drie bedraagt daardoor nu zes punten, in het voordeel van Costa Rica. Voor Amerika hoeft dat geen gevolgen te hebben, aangezien de nummer drie van de poule zich ook plaatst voor het WK. Het land moet nu wel oppassen dat Panama, dat eveneens acht punten heeft, niet langzij komt.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd