Van den Brom: "Als trainer heb ik nu elke positie goed bezet"

2 september 2017, 18:05

John van den Brom vindt dat zijn spelers de meer aanvallende speelstijl van AZ goed oppakken. De oefenmeester weet ook dat de Alkmaarders verdere stappen moeten zetten. Prettig voor Van den Brom is dat alle posities na het aantrekken van Fredrik Midtsjo en Ricardo van Rhijn dubbel bezet zijn.

"Je merkt dat iedereen zich er prettig bij voelt', zegt Van den Brom tegen AZ TV over de nieuwe spelopvatting van de Noord-Hollanders. "Het ontwikkelt zich, maar we zijn er nog lang niet. Er is ook geen feeststemming, of wat dan ook. Het is wel lekker dat je het bevestigd krijgt in wedstrijden waarin het er daadwerkelijk om gaat."

In de slotweek van de transfermarkt legde AZ Midtsjo en Van Rhijn nog vast. "We weten dat het seizoen lang duurt. Maar er hoeft maar iets te gebeuren en iemand valt weg. Op veel posities konden we dat al opvangen, maar op een aantal ook niet. Op het middenveld was ruimte voor een speler als Midtsjo. Voor Ricardo geldt dat we wisten dat hij op zoek was. Wij zochten ook naar iemand die achter Jonas (Svensson, red.) kan spelen. Als trainer heb ik nu elke positie goed bezet. Dat is wat je wilt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen