Özil bijt van zich af: "Stop met praten en begin met steunen"

2 september 2017, 22:21

Mesut Özil heeft op Facebook gereageerd op de onrust rond zijn club Arsenal, en zijn eigen persoon. Onder andere oud-spelers van The Gunners hebben het op de club Özil voorzien. De Duitser roept op om te stoppen met praten en Arsenal te steunen.

"Bij de Duitse ploeg vragen teamgenoten hoe het gaat bij Arsenal. Zij hebben in de media dingen gelezen van experts en oud-spelers", schrijft Özil. "Die zeggen dat Arsenal het slechtste team in jaren heeft." In die kritiek moet de middenvelder het zelf ook ontgelden. "Persoonlijk moet ik veel kritiek slikken. Ik zou te duur zijn, te zelfzuchtig, slechte lichaamstaal hebben en een gebrek aan vechtlust hebben."

Özil vervolgt: "Sommige mensen die deze opmerkingen plaatsen kennen mij niet. Anderen die kritiek leveren zijn oud-spelers, die hier wel en niet geslaagd zijn. Hoewel kritiek hoort bij het leven van voetballers, verwacht ik dat legendes zich gedragen als legendes. Mijn advies aan deze voormalige Gunners: stop met praten, en begin met steunen."

Arsenal is het nieuwe seizoen begonenn met twee nederlagen in drie wedstrijden. Het openingsduel met Leicester werd gewonnen, daarna volgden nederlagen tegen Stoke City en Liverpool

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen