Groep I: Oekraïne moet arbitrage danken na zege op Turkije

2 september 2017, 23:13

Oekraïne heeft optimaal geprofiteerd van de mispeer van IJsland tegen Finland. De oost-Europeanen klopten zaterdagavond concurrent Turkije met 2-0, al was dat te danken aan twee arbitrale blunders. Oekraïne is de nieuwe koploper in groep I, omdat Kroatië - Kosovo door hevige regenval in Zagreb werd gestaakt. Dit duel wordt zondag hervat.

Andriy Yarmolenko, die deze week de overstap maakte van Dinamo Kiev naar Borussia Dortmund, maakte beide doelpunten. Maar beiden hadden ook niet ogen tellen. De 1-0 in de achttiende minuut maakte de aanvaller in buitenspelpositie. Oekraïne had wel een overwicht en dat resulteerde voor rust voor verdubbeling van de voorsprong.

Yevhen Konoplyanka begon aan een knappe solo en gaf de bal goed voor op Yarmolenko, die na een mooie aanname koeltjes afrondde. Echter gaf Konoplyaka de voorzet wel op het moment dat de bal de achterlijn was gepasseerd. Turkijke probeerde in het restant van de wedstrijd de aansluitingstreffer te maken, maar die viel niet.

Oekraïne is koploper in groep I, maar als Kroatië zondag wint van Kosovo staan de Oekraïners tweede. IJsland, dat zich verslikte in Finland (1-0), volgt op één punt, Turkije heeft elf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen