Advocaat over Sneijder: "Hij was niet in beste vorm"

3 september 2017, 18:05

Dick Advocaat en het Nederlands elftal krijgen zondagavond tegen Bulgarije de allerlaatste kans om de hoop op deelname aan het WK van 2018 in Rusland levend te houden. De bondscoach koos ervoor om zijn elftal op meerdere plaatsen te wijzigen.

Het eerste wat opviel in de basiself van Advocaat was het ontbreken van Wesley Sneijder. "Wesley was donderdag niet in de beste vorm, dan ga je iets anders proberen", legt de bondscoach uit in gesprek met de NOS. "Of ik er spijt van heb dat ik hem tegen Frankrijk heb opgesteld? Nee, het lag niet alleen aan hem. We moeten daar ook helemaal niet meer naar terugkijken. Het gaat nu alleen om vanavond."

Voor Tonny Vilhena, Kenny Tete en Davy Pröpper is wel een basisplaats zondagavond. "Met een goede instelling kunnen we het al veel beter doen. Ik verwacht een dynamisch elftal. Verstoppertje spelen kan nu niet meer, dit zijn de jongens die het moeten gaan doen", aldus Advocaat, die stelt dat Oranje anders moet spelen. "Het moet agressiever, verder van het doel af.  En we moeten winnen dus moeten we meer risico nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen