Robben kritisch op Oranje: "Ik miste toch de beleving"

3 september 2017, 21:51

Het Nederlands elftal hield zondagavond de hoop op deelneme aan het WK van 2018 levend door met 3-1 van Bulgarije te winnen. Omdat Zweden met 4-0 won van Wit-Rusland krijgt Oranje de lastige opdracht om in de laatste twee duels flink aan het doelsaldo te werken. Arjen Robben was dan ook niet geheel tevreden met de zege van Nederland.

Robben had na afloop van de wedstrijd gemengde gevoelens. "We kunnen opzich tevreden zijn. Aan de andere kant kun je ook zeggen dat we niet tevreden mogen zijn omdat we meer hadden moeten scoren", reageerde de aanvaller tegenover FOX Sports. "Maar het was een heel zware week en als je dan thuis van Bulgarije wint, wat gewoon een lastige ploeg is om tegen te spelen, dan is dat opzich goed. Je wilt natuurlijk wel het liefst nog meer goals maken."

Omdat Zweden in de voorlaatste wedstrijd nog tegen Luxemburg speelt, lijkt het een zeer lastige opgave voor Oranje te gaan worden om meer te gaan soren dan Zweden. Het verschil bedraagt namelijk zes doelpunten. "Ik miste toch wel beleving. Het besef dat we door moesten blijven gaan. Soms waren we te geduldig. Ik heb bij de doelpunten de bal heel snel weer uit het net gehaald. Ik wist in de rust al dat het 0-3 stond bij Zweden", vervolgt Robben, hoopt dat het besef er tegen Wit-Rusland wel is. "We moeten dan als gekken over dat veld rennen. Wel met een beetje verstand natuurlijk. Maar we moeten met heel veel beleving op zoek naar goals."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen