Groep E: Polen herstelt zich, Montenegro volgt Denen

4 september 2017, 23:22

Mede dankzij een doelpunt van Arek Milik blijft Polen koploper in de WK-kwalificatiegroep E. De Oost-Europeanen leden vrijdag een ruime nederlaag in Denemarken (4-0), maar herstelden zich maandag met een 3-0 zege op Kazachstan. In dezelfde groep deed Montenegro voor de tweede plaats goede zaken door Roemenië te kloppen.

Polen - Kazachstan 3-0

Milik gaf Polen een bliksemstart. De oud-Ajacied kopte van dichtbij raak. Later in de eerste helft kreeg Milik nog twee goede kansen. Een vrije trap werd door doelman David Loria met zijn vingertoppen gekeerd en schoot  Milik een grote mogelijkheid na een één-tweetje met Robert Lewandowski hoog over. Polen kende een slechte start van de tweede helft. Een doelpunt van Kazachstan werd onder andere afgekeurd en schoot Aslan Darabaev maar net over. De gastheren werden op tijd wakker en beslisten de wedstrijd via Kamil Glik (kopbal) en Lewandowski (penalty).

Montenegro - Roemenië

Montenegro had het lastig tegen Roemenië, maar boekte wel een minimale, maar belangrijke zege. Stevan Jovetic, die deze zomer Internazionale verruilde voor AS Monaco, verlengde een voorzet mooi met zijn hoofd en gaf doelman Ciprian Tatarusanu het nakijken. In Montenegro gaat de blik nu op het treffen met concurrent Denemarken, dat eerder maandagavond Armenië met 1-4 klopte. De Scandinaviërs hebben evenveel punten en komen in de eerstvolgende kwalificatiewedstrijd op bezoek in Montenegro. Inzet is de tweede plaats. In praktijk maken beide landen ook nog kans op de koppositie van Polen. De koploper heeft drie punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen