Barça-president: nieuw contract Messi kwestie van tijd

5 september 2017, 10:53

De verlenging van het contract van Lionel Messi bij FC Barcelona laat niet lang meer op zich wachten, als we Josep Maria Bartomeu moeten geloven. De voorzitter van de Spaanse topclub stelt dat het een kwestie van tijd is voordat Messi officieel langer vastligt in Camp Nou. Momenteel staat de Argentijnse dribbelaar nog tot medio 2018 onder contract in Catalonië.

In gesprek met de Catalaanse krant Sport geeft Bartomeu tekst en uitleg over de stand van zaken. "Alles is overeengekomen en getekend", stelt de preses van Barça. "Er zijn drie contracten: één van de Messi Foundation, één voor de portretrechten en de werknemersovereenkomst. Deze heeft zijn vader getekend, die heeft daar de bevoegdheid voor."

Wat moet er nog gebeuren? "Leo moet hier nog arriveren en het officiële fotomoment moet nog plaatsvinden. Het contract is getekend en geldig vanaf 30 juni. Er zijn geen problemen. Het is allemaal protocol, we zijn er rustig onder", aldus Bartomeu. De voorzitter verwacht Messi terug op 6 of 7 september, twee dagen voordat Barcelona weer in actie komt. "Er zijn veel wedstrijden, we moeten het juiste moment vinden."

"Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Er is veel onrust, maar iedereen kan kalm zijn", besluit Bartomeu, die verder aangeeft dat Andrés Iniesta zijn 'loopbaan in Barcelona zou moeten eindigen'.

Messi komt in de nacht van dinsdag op woensdag in actie namens Argentinië, in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Venezuela (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen