Villa mag na blessure hopen op nieuwe kans bij Spanje

5 september 2017, 13:25

David Villa vierde afgelopen week zijn terugkeer bij de Spaanse ploeg. De 35-jarige aanvaller werd voor de eerste keer sinds het WK 2014 opgeroepen voor La Roja en kwam vlak voor tijd als invaller binnen de lijnen in de met 3-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Italië. Wegens een blessure moest hij zich na zijn comeback afmelden voor het duel met Liechtenstein.

Spanje-bondscoach Julen Lopetegui vindt het jammer voor Villa, maar stelt dat de 98-voudig international nog wel weer kan terugkeren bij het Spaanse elftal. "Zij blessure is een dreun voor ons beiden, zowel professioneel als persoonlijk gezien. Het is sneu voor hem, maar er zullen zich nog wel weer kansen aandienen voor David", zegt Lopetegui.

Villa, die al een tijdje bij New York City FC speelt in de Major League Soccer, is met 59 goals de all-time topscorer van Spanje, waarvoor hij dus drie jaar niet in actie kwam. "Deze blessure komt op het slechts denkbare moment", zegt Villa tegen Marca. "Dit waren echt geweldige dagen, ik had het echt enorm naar mijn zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen