Draxler ziet toppers komen bij PSG: "Niet makkelijk"

5 september 2017, 14:37

Nadat Julian Draxler de 2-0 maakte in de met 6-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd van Duitsland tegen Noorwegen, ging de aanvaller even in op zijn situatie bij Paris Saint-Germain. Door de komst van Neymar en Kylian Mbappé is de concurrentie daar flink toegenomen, maar desondanks bleef Draxler ondanks berichten over interesse van clubs als Arsenal en Bayern München in Parijs.

Draxler wil de strijd wel aangaan met de aanvallers bij PSG. Naast Neymar en Mbappé hebben ze daar ook nog eens spelers als Edinson Cavani, Angel Di Maria, Adrien Rabiot en Javier Pastore rondlopen voor zijn positie. "Ik twijfelde nooit aan mijn toekomst in Parijs, waar ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld", zo citeert L'Équipe de Duitse aanvaller.

"PSG had geen spelers met nog meer klasse kunnen halen", zegt Draxler over de aanwinsten. "Neymar is een van de beste spelers van de wereld en Mbappé is een van de grootste talenten. Het zal voor mij niet makkelijk worden, maar ik heb genoeg vertrouwen op speeltijd en zal alles geven", besluit de Duitse international.

Draxler stapte afgelopen winter over van VfL Wolfsburg naar PSG en kende een uitstekend eerste half jaar in Parijs.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen