Argentinië blijft tobben, Uruguay wint weer eens

6 september 2017, 07:54

Argentinië blijft tobben in de WK-kwalificatie. De vice-wereldkampioen speelde dinsdagnacht (Nederlandse tijd) in Buenos Aires gelijk tegen Venezuela (1-1). Argentinië blijft vijfde de staan. Die plek geeft aan het einde recht op het spelen van play-offs met Nieuw-Zeeland.

Argentinië – Venezuela 1-1

Het kan in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie alle kanten op. Zo heeft Argentinië maar drie punten minder dan nummer twee Uruguay. Maar de Albicelestes staat ook slechts drie punten voor op nummer zeven Chili.

Omdat alles zo dicht bij elkaar staat, kon Argentinië goede zaken doen tegen hekkensluiter Venezuela. Doelman Wuilker Ferinez bleek telkens een sta-in-de-weg voor de Argentijnen. De schrik kwam er helemaal in toen Venezuela vijf minuten na rust vanuit een counter toesloeg via Jhon Murillo.

Argentinië werd wakker en kreeg vlot de gelijkmaker voor elkaar. Het was Rolf Feltscher die zijn eigen keeper passeerde na een actie van Marcos Acuna. Uiteraard ging Argentinië op zoek naar de voorsprong, maar die kwam er niet.

Paraguay – Uruguay 1-2

Uruguay heeft op tijd de juiste lijn weer gevonden. La Celeste pakte in de laatste vier kwalificatiewedstrijden maar één punt. Tegen Paraguay kon Uruguay weer drie punten bijschrijven. Al was het de thuisploeg die lang het heft in handen had. Een van richting veranderd schot van Federico Valverde zorgde in de tweede helft voor de ommekeer, in het voordeel van Uruguay.  Een eigen doelpunt van Gustavo Gomez verdubbelde de voorsprong. Paraguay bleef in een spannende slotfase steken op alleen de aansluitingstreffer van Angel Romero.

Overige uitslagen

Ecuador – Peru 1-2

Colombia – Brazilië 1-1

Bolivia – Chili 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen