Van Marwijk en Van Bommel moeten om tafel met Saudi's

6 september 2017, 10:37   Bijgewerkt: 6 september 2017, 10:45

Bert van Marwijk en zijn assistent Mark van Bommel hopen vóór oktober duidelijkheid te hebben over hun toekomst bij Saudi-Arabië. Van Marwijk en zijn technische staf hebben een contract tot en met de WK-kwalificatie. Nu het wereldkampioenschap bereikt is, willen zij uiteraard verder.

"Als je naar het WK gaat, zou het raar zijn om te zeggen: het was leuk en aardig, maar we blijven nu in Nederland", zegt Van Bommel in gesprek met Radio 538. "Je weet nooit wat er gebeurt, maar normaal gesproken moeten we met de bond gaan praten. Ik denk dat zij heel erg blij zijn dat het WK is gehaald. We hadden tot en met de kwalificatie een contract, het spel begint nu weer opnieuw."

Saudi-Arabië slaagde er dinsdag in zich te kwalificeren voor het toernooi in Rusland. Het al gekwalificeerde Japan werd met 1-0 geklopt. "Het was een fantastische wedstrijd, maar ook een lastige. Japan is de beste ploeg in onze poule en speelde niet om een rustig wedstrijdje te spelen. In de tweede helft hebben we iets veranderd, en had Japan geen grip meer op ons. Bij de goal ontplofte het stadion."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen