Reserves Costa Rica blameren zich

2 juni 2006, 10:48

De Costaricaanse bondscoach Alexandre Guimaraes heeft er, exact een week voordat zijn ploeg in München de openingswedstrijd van het WK zal spelen, weer wat kopzorgen bij. De oefenmeester liet donderdagavond tegen een bont gezelschap van amateurs zijn reserves wat spelritme opdoen, maar dat liep uit op een blamage. De B-keus van Costa Rica verloor met 3-2 van de Duitse amateurs.

Het elftal dat het opnam tegen de Costaricanen was een sterk geïmproviseerde ploeg. Spelers van amateursclubs uit de regio (TSG Hoffenheim, SV Sandhausen, FC Astoria Walldorf) bundelden de krachten en dat collectief bleek sterk genoeg om de reserves uit Costa Rica met 3-2 te verslaan. Namens de Midden-Amerikanen scoorden Kurt Bernard en Alvaro Saborio. 

De nederlaag tegen deze Duitse amateurs past in de zeer matige voorbereiding die Costa Rica kent op weg naar het WK. Eerder verloor het land ook al van een Catalaans gezelschap (2-0), Oekraïne (4-0) en Tsjechië (1-0). Tijdens het WK stuit Costa Rica in de groepsfase op Duitsland, Polen en Ecuador.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen