Vier Ajacieden moeten van Keizer nog stappen maken

8 september 2017, 14:06

Marcel Keizer heeft op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle (zaterdag, 20.45 aftrap) aangegeven dat er vier spelers nog niet helemaal zijn waar ze horen te zijn.

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber, Luis Manuel Orejuela, Justin Kluivert en Siem de Jong moeten de komende weken stappen gaan maken, stelt Keizer.

Wöber en Orejuela werden deze zomer met behoorlijke verwachtingen aangetrokken door Ajax, maar het tweetal zal tegen PEC Zwolle nog niet in de basis starten. "Nee, ze hebben nog niet genoeg trainingen meegemaakt om al te gaan wisselen", zegt Keizer via de officiële clubkanalen van Ajax. Dat geldt ook voor Siem de Jong, zo geeft de trainer aan. "Hij is fit en voetballend oké. Maar hij vindt zelf ook dat-ie nog wel stapjes moet maken voor de basis."

Kluivert is ondertussen herstellende van een hamstringblessures. "Of hij honderd procent fit is? Nou, hij heeft de laatste twee trainingen meegemaakt. Met hamstringblessures moet je altijd oppassen", stelt Keizer. Hij zal het vermoedelijk dus nog rustig aan doen met Kluivert.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen