Stegeman wellicht zonder Kuwas: "Maakt het elftal beter"

8 september 2017 – Heracles Almelo is één van de vijf ploegen die dit seizoen, na drie speelronden, nog ongeslagen is in de Eredivisie. Na de wedstrijden tegen Ajax (2-1 winst), sc Heerenveen (1-1) en Excelsior (2-2) gaan de Heraclieden voor een goed resultaat in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, die zaterdag om 18.30 uur afgetrapt wordt.

Stegeman wellicht zonder Kuwas: "Maakt het elftal beter"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Aan de zijde van de Almeloërs was Brandley Kuwas in de eerste duels van het seizoen de smaakmaker. De rechtsbuiten wist fraaie doelpunten te maken tegen Ajax en Excelsior, maar viel tegen de laatstgenoemde club uit met een knieblessure. Deze kwetsuur weerhoudt hem naar alle waarschijnlijkheid van spelen tegen Feyenoord. Hij is een groot twijfelgeval. Wie in ieder geval niet in actie kunnen komen zijn Sebastian Jakubiak (voet) en Wout Droste (aanhechting buikspier). Dario van den Buijs is weer fit na een voetkneuzing, maar zal eerst wedstrijdritme opdoen bij de beloftenploeg. Op maandag speelt dit team tegen RKC Waalwijk.

John Stegeman beseft dat het een aderlating is als Kuwas niet meedoet, maar geeft aan dat Heracles genoeg andere opties heeft. "Brandley heeft gescoord en maakt het elftal beter, dus natuurlijk is hij een belangrijke speler voor ons. Maar als hij er niet is dan stellen we iemand anders op", aldus Stegeman op de clubwebsite. "We hebben een prima team, als iedereen zijn taken maximaal uitvoert dan maken we tegen iedere ploeg kans. Je moet het tegen Feyenoord wel compact houden, als je tegen die ploeg in grote ruimtes komt te voetballen dan wordt het heel moeilijk. We moeten aan de bal beter worden en dat gaat stap voor stap de goede kant op."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd