Trotse Streppel: "Precies wat we wilden kwam uit"

10 september 2017, 17:48

Jurgen Streppel, de trainer van sc Heerenveen, is trots op zijn ploeg. De Friese formatie won zondag de thuiswedstrijd tegen PSV met 2-0. De eindstand was al binnen zes minuten bereikt, door goals van Arber Zeneli en Reza Ghoochannejhad. PSV'er Hirving Lozano kreeg in de 37ste minuut een directe rode kaart.

"Ik ben heel erg trots op wat we vandaag hebben laten zien", aldus Streppel bij de NOS. Op de stelling dat Heerenveen PSV van de mat heeft gespeeld, antwoordde hij: "Wat betreft de tweede helft is dat wel verklaarbaar, aangezien we toen tegen tien man speelden. Dat hebben we heel volwassen gedaan. Het klopt dat we met elf tegen elf ook al beter waren dan PSV, ja. Precies wat we wilden kwam uit, daar zijn we heel blij mee."

Deze prestatie biedt Heerenveen perspectief op een mooi seizoen, maar Streppel wil niet op de zaken vooruitlopen. "Dat was vorig seizoen voor de winterstop ook zo", reageerde hij. "Het is heel simpel: we hebben een groot aantal goede spelers, maar wel een smalle selectie. Als er jongens om wat voor reden dan ook wegvallen, dan wordt het broos en gaat het niveau naar beneden. We zijn wel evenwichtiger dan vorig jaar. Er zit een goede spirit in dit elftal. Elke speler wil dolgraag wat bereiken met Heerenveen. Dat is een goede basis om met zijn allen beter te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen